Bericht versturen
products

30ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz

Basisinformatie
Place of Origin: guangdong
Merknaam: yuhua
Certificering: MSDS
Modelnummer: PC2075
Min. bestelaantal: 5000
Prijs: $0.25-0.39pieces
Gedetailleerde informatie
Oppervlakte Behandeling: Het hete Stempelen, Berijpt Met een laag bedekte Serigrafiedruk, Steekproef: Kan worden verstrekt
Materiaal: Glasfles Gebruik: Lotion, serum, enz.
MOQ: 5000pcs Embleem: Aangepast
Ontwerp: Aangepast Verpakking: Karton
Hoog licht:

30ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting

,

1oz Fles van de glas de Vloeibare Stichting


Productomschrijving

OEM ODM 30ml Fles van de Glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz

Eigenschappen:

 • Productnaam: Plastic Verpakkende Flessen
 • Embleem: Aangepast
 • Materiaal: Glasfles
 • Verpakking: Karton
 • Kleur: Duidelijke Douane
 • Vorm: Cilinder
 • Sleutelwoorden: Lotionfles Verpakking, de Kosmetische Fles van PETG, Lotionfles Verpakking
 

Technische Parameters:

Productkenmerken Productdetails
MOQ 10000pcs
Verpakking Karton
Certificaat ISO, SGS, enz.
Druk Serigrafie/het hete Stempelen
Steekproef Kan worden verstrekt
Embleem Aangepast
Toepassing Kosmetische Verpakking, Serum, Lotion
Materiaal Glasfles
Ontwerp Aangepast
Capaciteit 30ml
Nadruk Lotionfles Verpakking, de Kosmetische Fles van PETG, PETG-Serumfles

 

30ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz 030ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz 130ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz 230ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz 330ml Fles van de glas de Vloeibare Stichting met van de de Zorgvochtinbrengende crème van het Pompgezicht de Huidzorg van Sunblock 1oz 4

Toepassingen:

Worden de Yuhuaf036 plastic verpakkende flessen ontworpen om aan de behoeften te voldoen van vele industrieën, met inbegrip van make-uptoner fles, duidelijke stabiliserende lotionfles verpakking, lotionfles verpakking en serumfles verpakking. Onze flessen worden gemaakt met hoogte - kwaliteitsplastiek, makend hen duurzaam en bekwaam om slijtage en scheur te weerstaan. De flessen komen in een verscheidenheid van stijlen en kleuren, met inbegrip van duidelijk, douane en multi-colored. Bovendien, kenmerken de flessen een aangepast embleem, toestaand u om een uniek product te creëren dat in de markt duidelijk uit zal komen. Wij bieden ODM/OEM-ook de diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. MOQ van onze fles is 10000pcs. Met onze flessen, kunt u lotion, serum en andere producten gemakkelijk opslaan en gemakkelijk vervoeren. Investeer vandaag in de plastic verpakkende flessen van Yuhua F036 en ervaar de kwaliteit en de betrouwbaarheid die zij aanbieden.

 

Aanpassing:

Douane Plastic Verpakkende Flessen
 • Merknaam: Yuhua
 • ModelNumber: F036
 • Plaats van Oorsprong: Guangdong
 • ODM/OEM: Toegelaten
 • Kleur: Duidelijke Douane
 • Embleem: Aangepast
 • Verpakking: Karton
 • MOQ: 10000pcs

Wij specialiseren ons in het verstrekken van lotionfles verpakking en van PETG kosmetische flessenoplossingen voor onze klanten. Wij verlenen de aangepaste diensten volgens uw behoeften. Wij bieden gepersonaliseerde merknaam, modelaantal, oorsprong, ODM/OEM, kleur, embleem, verpakking en MOQ aan. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van u van hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Plastic Verpakkende Flessen

Wij bieden onze klanten een waaier van technische ondersteuning en de diensten voor Plastic Verpakkende Flessen aan om ervoor te zorgen dat onze producten aan hun verwachtingen en vereisten voldoen. Onze diensten omvatten:

 • Technische bijstand – Ons ervaren technisch team is beschikbaar om advies en raad op de beste verpakkingsoplossing voor uw behoeften, met inbegrip van ontwerp, materialen, druk en etikettering te geven.
 • Product het Testen – Onze producten worden getest om te verzekeren zij veilig zijn, duurzaam en de industrie aan normen voldoen.
 • Kwaliteitsborging – Onze kwaliteitsborging het proces ervoor zorgt dat al onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.
 • Klantenservice – Ons klantenserviceteam is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u hulp hebben en kunt voorzien van om het even welke kwesties u kunt ontmoeten.

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van het hoogste niveau van technische ondersteuning en de dienst voor Plastic Verpakkende Flessen. Als u om het even welke vragen hebt of hulp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen

De plastic verpakkende flessen worden ingepakt en verscheept om hun veiligheid tijdens levering te verzekeren. De flessen worden geplaatst in een beschermende kartondoos, die dan veilig met band wordt verzegeld. Binnen, worden de flessen beschermd met van de bellenomslag of verpakking pinda's om potentiële schade tijdens het verschepen te minimaliseren. Na wordt geplaatst in de doos, wordt het verzegelde pakket dan geëtiketteerd met het adres van de klant en een andere noodzakelijke informatie.

 

FAQ:

Q1: Wat is dit product?
A1: Dit is een Plastic Verpakkende Fles met de merknaam van yuhua, modelaantal F036 en plaats van oorsprong Guangdong.
Q2: Welk materiaal wordt dit product gemaakt van?
A2: Dit product wordt gemaakt van het Plastiek van uitstekende kwaliteit.
Q3: Wat is de grootte van dit product?
A3: Deze Plastic Verpakkende Fles is ongeveer 15cm in hoogte en 7cm in diameter.
Q4: Welke kleuren beschikbaar zijn?
A4: Deze Plastic Verpakkende Fles is etc. beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, zoals wit, zwarte, rood.
Q5: Hoeveel flessen in één pakket?
A5: Er zijn 20 flessen in één pakket.

Contactgegevens
Amy J

Telefoonnummer : +8618138708656

WhatsApp : +8613352875505