Bericht versturen
products

berijpte de Lege de Nevelfles van 120ml 150ml de Transparante Fijne Flessen van de Mistnevel voor Make-uptoner

Basisinformatie
Place of Origin: guangdong
Merknaam: yuhua
Certificering: msds
Modelnummer: yht062 4-5
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Kan worden verstrekt Ontwerp: Aangepast
Verpakking: Karton ODM/OEM: Toegelaten
MOQ: 10000pcs Materiaal: Glasfles
Vorm: Cilinder Kleur: duidelijke douane
Hoog licht:

150ml lege Nevelfles

,

Berijpte Transparante Lege Nevelfles


Productomschrijving

de lege nevelfles berijpte transparante fijne de flessen120ml 150ml kosmetische fles van de mistnevel voor make-uptoon

Productomschrijving:

Wij bieden een brede toegelaten waaier van de plastic verpakkende flessen van uitstekende kwaliteit met ODM/OEM aan. Ons gamma van plastic verpakkende flessen wordt gemaakt van glas, dat en volgzaam met ISO, SGS, enz. wordt verklaard. De minimumordehoeveelheid voor onze plastic verpakkende flessen is 10000pcs, en wij kunnen diverse oppervlakte behandelende opties verstrekken zoals het hete stempelen, serigrafiedruk, deklaag en het berijpen. Wij specialiseren ons in de productie van hoogwaardige schroefdeksel kosmetische fles, duidelijke stabiliserende lotionfles verpakkende, en andere producten met superieure kwaliteit en concurrerende prijzen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Plastic Verpakkende Flessen
 • Gebruik: Lotion, serum, enz.
 • Kleur: Duidelijke Douane
 • Embleem: Aangepast
 • Certificaat: ISO, SGS, enz.
 • Ontwerp: Aangepast
 • Speciale Eigenschappen: Schroefdeksel Kosmetische Fles
 

Technische Parameters:

Parameters Details
ODM/OEM Toegelaten
Gebruik Lotion, serum, enz.
Materiaal Glasfles
Steekproef Kan worden verstrekt
Ontwerp Aangepast
Certificaat ISO, SGS, enz.
Embleem Aangepast
Druk Serigrafie/het hete Stempelen
Verpakking Karton
Capaciteit 100ml 150ml
berijpte de Lege de Nevelfles van 120ml 150ml de Transparante Fijne Flessen van de Mistnevel voor Make-uptoner 0berijpte de Lege de Nevelfles van 120ml 150ml de Transparante Fijne Flessen van de Mistnevel voor Make-uptoner 1

Toepassingen:

Worden de Yuhua Plastic Verpakkende Flessen, ModelNumber YHT062 4-5 ontworpen voor duidelijke stabiliserende lotionfles verpakking, HUISDIEREN kosmetische fles, en lotionfles verpakking. Met een aangepast ontwerp, worden deze plastic flessen gemaakt met een duidelijk materiaal van uitstekende kwaliteit en hebben een cilindervorm. De oppervlakte behandeling is het Hete Stempelen, Met een laag bedekt, en Berijpte Serigrafiedruk, en het wordt verklaard door ISO en SGS. Deze plastic verpakkende fles kan voor vele doeleinden in een verscheidenheid van plaatsen worden gebruikt.

Zijn de Yuhua Plastic Verpakkende Flessen, ModelNumber YHT062 4-5, ideaal voor de verpakking van producten in de de schoonheidsmiddelen, het geneesmiddel, en voedsel en drankindustrieën. Zij zijn perfect voor de verpakking van lotions, room, gelen, en vloeistoffen. De duidelijke kleur en de cilindervorm van de flessen maken hen esthetisch tevredenstellend en gemakkelijk op te slaan. Deze plastic flessen zijn ook perfect voor het opslaan van en het tonen van producten op kleinhandelsplanken.

Zijn de Yuhua Plastic Verpakkende Flessen, ModelNumber F036, de perfecte keus voor om het even welke zaken zoekend een betrouwbare en duurzame verpakkingsoplossing. Gemaakt van het materiaal van uitstekende kwaliteit, zijn deze flessen duurzaam en veilig voor het opslaan van producten. De aanpassingsopties maken hen voor om het even welk bedrijf dat perfect hun merk kijkt te demonstreren. Voorts zijn de flessen lichtgewicht en kunnen gemakkelijk vervoerd=worden=.

 

Aanpassing:

Plastic Verpakkende Flessen
 • Merknaam: Yuhua
 • ModelNumber: YHT062 4-5
 • Plaats van Oorsprong: Guangdong
 • Vorm: Cilinder
 • MOQ: 10000pcs
 • Verpakking: Karton
 • Embleem: Aangepast
 • Kleur: Duidelijke Douane
 • Producteigenschappen: Schroefdeksel kosmetische fles, duidelijke stabiliserende lotionfles verpakking, make-uptoner fles
 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Plastic Verpakkende Flessen

Wij bieden een brede waaier van technische ondersteuning en de dienst voor onze plastic verpakkende flessen aan. Ons technisch team is beschikbaar om met om het even welke vragen, oplossen van problemen, of raad te helpen u kunt wensen.

Wij kunnen gedetailleerde productinformatie, specificaties, en prestatiesgegevens verstrekken. Wij zijn ook beschikbaar om bij productselectie, ontwerp, en installatie te helpen. Ons team kan gepersonaliseerd overleg verstrekken om u te helpen de beste oplossing voor uw toepassing vinden.

Wij kunnen de naverkoopdienst en reparatie ook verlenen. Onze die technici zijn ervaren en opleiden in de recentste technologieën het best mogelijke onderhoud en de reparatie van onze plastic verpakkende flessen te verzekeren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen: Plastic Verpakkende Flessen

De plastic verpakkende flessen worden verpakt in golfkartondozen, met elke doos die 48 flessen bevatten. De golfdozen worden dan geplaatst op houten pallets en in krimpfolie verpakt voor bescherming tijdens het verschepen.

De plastic verpakkende flessen zullen via vrachtdrager worden verscheept en zullen geleverd worden aan uw deur. De typische doorgangstijd is 5-7 werkdagen, afhankelijk van de geografische ligging.

 

FAQ:

Q: Wat is de Merknaam van de Plastic Verpakkende Flessen?
A: De Merknaam van de Plastic Verpakkende Flessen is yuhua.
Q: Wat is ModelNumber van de Plastic Verpakkende Flessen?
A: ModelNumber van de Plastic Verpakkende Flessen is F036.
Q: Waar wordt de Plastic Verpakkende Flessen gemaakt?
A: De Plastic Verpakkende Flessen worden gemaakt in Guangdong.
Q: Welke materialen worden de Plastic Verpakkende Flessen gemaakt van?
A: De Plastic Verpakkende Flessen worden gemaakt van plastiek.
Q: Welke grootte beschikbaar is voor de Plastic Verpakkende Flessen?
A: De Plastic Verpakkende Flessen zijn beschikbaar in diverse grootte.

Contactgegevens
Amy J

Telefoonnummer : +8618138708656

WhatsApp : +8613352875505